Volg ons op: Facebook

wie zijn wij?

Graag stellen we ons aan je voor.

Wij zijn Marcelle Debets en Linda Verheijden, verloskundigen bij MAMA.
Onze praktijk is centraal gelegen in Parkstad.

Onze hoofdlokatie is Akerstraat Noord 74 in Hoensbroek. Daar houden we spreekuur op maandag avond, dinsdag en donderdag.

Daarnaast houden we ook spreekuur aan de Kampstraat 170 in Heerlen, (maandag, woensdag of vrijdag ochtend)

Woon je in Hoensbroek, Brunssum, Heerlen, Amstenrade, Oirsbeek, Nuth, Vaesrade, Schinnen e.o. dan ben je bij ons van harte welkom. Twijfel je of je adres binnen ons gebied valt, bel ons dan gerust! 

Onze praktijk is in 1992 opgericht door Marcelle en sinds 2017 is Linda in de praktijk gekomen.

Wij werken samen met het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen. Je mag bij ons zelf de keuze maken waar je wilt bevallen; thuis (mits geen medische of practische risico's), of in het ziekenhuis. 

Onze visie

De periode van je zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is een hele bijzondere tijd. Je groeit van koppel naar ouders.

Het is goed je uitgebreid voor te bereiden op je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd en het ouderschap. Door veel te lezen, op te zoeken, te praten, en vragen te stellen gaan jullie zelf op onderzoek uit wat jullie wensen zijn. Omdat we een rustige praktijk hebben, is er veel tijd bij controles in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed. Je ziet slechts 2 personen, waardoor we een goede band kunnen opbouwen. (Ook als je bij de gynaecoloog moet bevallen, kunnen we aanwezig zijn, zodat je toch een bekend gezicht bij de bevalling hebt.)

We  staan voor persoonlijke begeleiding en zorg op maat, omdat iedereen anders is. Er is heel veel mogelijk; thuis, ziekenhuis, bad, baarkruk, lachgas, noem maar op. Er is heel veel bespreekbaar. Hoe natuurlijker de bevalling verloopt, hoe sterker je wordt na de bevalling. Gebruik dit als uitgangswaarde en geniet van deze periode.

 

 

Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van onze beroepsorganisatie KNOV (Koninklijke Nederlandse Organistie van Verloskundigen), in het echoregister en Marcelle ook in het versieregister.

 

Je kunt onze praktijk ook volgen via Facebook !

In het kort wat meer achtergrond info over ons persoonlijk.

Marcelle is geboren en getogen Limburgse.

Getrouwd met Rene en heeft een dochter Anneloes en een zoon Paul.

"Het werken als verloskundige is mijn lust en mijn leven. Ik doe het met heel veel plezier, kan alles laten vallen op het moment dat hulp nodig is. Het is elke keer weer een zeer bijzonder moment om bij een bevalling aanwezig te mogen zijn." 

Marcelle heeft de basisopleiding echoscopie gedaan. Daarnaast is zij versiekundige, wat betekent dat zij de opleiding heeft gedaan om kinderen die in stuit liggen in de laatste maand van de zwangerschap uitwendig te keren.

In haar vrije tijd leest ze graag en probeert ze 3 x per week te gaan sporten.

Linda is geboren en getogen in Montfort, Limburg.

"Vanaf kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in de zwangerschap en alles daar omheen. Verloskundige zijn is mijn passie. Of het nu dag of nacht is, ik sta met veel energie voor jullie klaar!"

Na 5 jaar in Gelderland in een praktijk gewerkt te hebben is ze nu weer in Limburg neergestreken. Haar hobby's zijn muziek luisteren, lezen en haken, breien en meer knutseldingetjes.